גל ודנה התחתנו לפני המון שנים ואנחנו צילמנו להם את החתונה.
צמד חמד ,אני זוכרת מה היא אמרה לו לפני החופה ,ואת המשפחות והחיבורים המיוחדים שבתוכן.
לפני כמה חודשים גל פתח את פיצה אוליו בכרכור , יחד אתו בעסק קרן גיסתו אחותה של דנה .
הזמינו אותנו לערב טעימות לפני הפתיחה , באתי עם יותם הוא חובב פיצה מושבע ויודע להעריך אוכל טוב , מה אני אגיד לכם? ישב וטרף שם פיצה משפחתית ורצה עוד..
מאז הוא הפך 'יועץ שיווק ' של הפיצריה האהובה עליו . מיה כתבה על זה פוסט .
השבוע קרן הזמינה אותי לסשן צילומים . צילומים לאתר ,לפייסבוק ולפרסום ברשת .
אני רוצה לעשות להם עבודה אחרת : לא צילומי מזון "רגילים" עם מפית משובצת באדום לבן עגבניית שרי מלוקקת ושולחן עץ מיושן..לא משהו שרואים במארי קלייר ,משהו שיתפוס את רוח המקום ,שיקלוט את התבלין המיוחד שעושה את ההבדל, ספונטני ותמים .
וכיוון שאנחנו קרועים על הפיצריה הזו הצעתי להביא את הבנים לדגמן אהבה לפיצה
הם כמובן שמחו מאוד לבוא לזלול ולראות מה אמא שלהם עושה בעבודה .
בצהרי יום אחרי בוקר ארוך בים, אני אוספת את החמודים ויוצאים לעבודה של אמא .
מתמקמת בין משטחי העבודה מטפסת ומתקפלת כדי למצא זוית נכונה ,מנסה להבין איך המטבח הזה עובד ומה זה אומר להכין פיצה .
אני משוטטת בין המטבח לאזור המסעדה, בין פרודוקטים משובחים כמו שקי קמח איטלקי ועגבניות מתוקות , עוקבת אחרי ידיו הזריזות של גל שמצליח להכין הכל באותו זמן וזה מדהים אותי כמה הוא מהיר ,
"תעבוד לאט" אני קוראת אליו..מנסה להספיק לצלם את תהליך הכנת הפיצה .והוא ממשיך לצחוק
כל פיצה נראית כמו ציור
הילדים כבר לא יכולים לעמוד בהמתנה למאכל האלים .
גל מכין את הסט הוא מתפתה לזר של בזיליקום
חציל יוצא מהתנור אני לוקחת אותו לצילום ככה, כמו שהוא פצוע וקריספי
הגבינות יוצאות מהמקרר , מוצרלה פרמג'ן ורוקפור אמתיות של מחלבות בוטיק קטנות. ושל אחת מסחרית גדולה ."בוא נצלם עם הלוגו שיתנו לכם חסות " אני מציעה מיד .
מזמן לא ראיתי גבינה אמתית בפיצריה ...גושים ריחניים של רוקפור עושים לי חשק לשבור לי חתיכת ולאכול, את הפרמג'ן אנחנו תכף פוגשים על פיצת ארוגולה ופרמזן שאני מכרסמת תוך כדי צילום
אורחות לצהריים ,אמהות וילדים מגיעות לאכול סלייס ולשתות מיץ , כולם נינוחים מחייכים ונהנים לצפות בתהליך הצילום ולהצטרף לצחוק ולהנאה שלנו מהאוכל והיצירה .
באמצע הביס ליותם היה רעיון שיווקי :"בואו נזייף קרב על הסלייס האחרון "
הוא מציע לאחיו , זו סצינה מוכרת בביתנו תמיד את האחרון צריך לחצות לשניים או שלושה ( אם אמא גם רעבה)
יותם מחכה קצר רוח לקינוח הנפלא - טירמיסו . אני טועמת אותו ועוצמת עיניים ,והנה אני בניו יורק בבית הקפה האיטלקי שאליו היינו הולכים רק כדי לאכול טירמיסו.
באחריות : הטירמיסו הכי טעים בארץ נמצא בכרכור בפיצריה של גל . הוא מכין אותו בעצמו והוא באמת מוכשר .
"דה צ'ילד שולד סטופ איטינג היא וויל ת'רו אפ" חוששת קרן לבריאותו של הילד שחיסל בעצמו חצי מגש משפחתי ועוד אחד זוגי ועכשיו פיו מלא מסקרפונה מתוקה
"דה צ'ילד אנדרסטנד אינגליש " עונה לה אימו שיודעת שרגע לפני שהוא נחנק הוא יעצור.
ובנתיים במטבח נמשכת הפעילות גל מכין פסטה .
הוא מקפיץ רוטב במהירות ומוסיף מלח כמו קוסם: מלמעלה , מעיף גרגרי מלח אל הפסטה
אפילו הכנת סלט עגבניות נראית כמו עיסוי
" תקפיץ לי בצק באויר "אני מבקשת ממנו , הוא לא רוצה, " אני לא עושה מה שאני לא יודע "
(כן בגלל זה אנחנו אוכלים רק את הפיצה שלכם מאז פתחתם..כי אתה יודע מה אתה עושה )
ולמרות שאני מעריכה מאוד את המקצוענות הלא מתפשרת אני משכנעת אותו להעיף בצק באויר..והוא כמובן מצליח
אפילו עם חיוך .
מפה לשם נהיה כבר מאוחר וצריך להביא את הקטנה מהגן,לא רוצה להפסיק לצלם .
קרן היא יפה בלונדינית ומתוקה ואני יודעת שתמר תאהב אותה, היא מתנדבת לצאת להביא אותה כדי שאוכל לצלם .בתוך דקות קצרות הן חוזרות מחוייכות :תמר זינקה אל זרועותיה של הזרה היפה בלי להסס..הבת של אמא שלה זאתי, מכורה ליופי.
יחפה ופרועה מטונפת מחול ובוץ היא מגיחה אלינו בשמחה גדולה "ככה היא חוזרת מהגן?!"הם שואלים בהפתעה , "כן " זה סימן שהיא ממש נהנתה " עונה האמא שאחר כך נלחמת בכתמי הבוץ, אבל מעריכה את העצמאות והכייף בגן .
עוד כמה קליקים , עוד פרוסת פרמזן ,וסיימנו את הסשן .
הם אורזים לנו בנדיבות את המנות שלא נאכלו ורק דיגמנו ,
אני מסודרת עם ארוחת ערב וצהריים למחר.
נפרדים וחוזרים הביתה בשמחה .
בלילה אני רואה שבדף העיסקי של אוליו מככבת התמונה שיותם יזם.
ועם טקסט מבריק שמצחיק אותי מאוד .
התמונה הראשונה שפותחת את קמפיין האינטרנט שלהם היא תמונת הקרב על הפיצה .
ועל המקום מתחלפת תמונת הפייסבוק שלהם לקולאז' עליז מצילומי העסק
הם עובדים נכון ויפה ובנדיבות , במקצועיות ואהבה אמתית לאוכל ואירוח .
ורואים את זה , מרגישים את זה , טועמים את זה .
פיצה אוליו במרכז המסחרי החדש והשומם בכרכור .
אין לי סלוגן לסיכום חוץ מזה שהם משתמשים בו A GOOD PIZZA
אם יש לכם עסק אהוב ויצירתי אשמח לצלם גם אותו.
הכנסו לעמוד צילום לעסקים -לפרטים ודוגמאות , זה במרחק אימייל אחד של החלטה.
לפרטים והזמנות 0522454032
ואם מתחשק לכם עכשיו לאכול פיצה הזמינו מהסניף הקרוב לביתכם( אבל לא רשתות גדולות מאמריקה ) תמכו בעשיה הלואקלית .
צמד חמד ,אני זוכרת מה היא אמרה לו לפני החופה ,ואת המשפחות והחיבורים המיוחדים שבתוכן.
לפני כמה חודשים גל פתח את פיצה אוליו בכרכור , יחד אתו בעסק קרן גיסתו אחותה של דנה .
הזמינו אותנו לערב טעימות לפני הפתיחה , באתי עם יותם הוא חובב פיצה מושבע ויודע להעריך אוכל טוב , מה אני אגיד לכם? ישב וטרף שם פיצה משפחתית ורצה עוד..
מאז הוא הפך 'יועץ שיווק ' של הפיצריה האהובה עליו . מיה כתבה על זה פוסט .
השבוע קרן הזמינה אותי לסשן צילומים . צילומים לאתר ,לפייסבוק ולפרסום ברשת .
אני רוצה לעשות להם עבודה אחרת : לא צילומי מזון "רגילים" עם מפית משובצת באדום לבן עגבניית שרי מלוקקת ושולחן עץ מיושן..לא משהו שרואים במארי קלייר ,משהו שיתפוס את רוח המקום ,שיקלוט את התבלין המיוחד שעושה את ההבדל, ספונטני ותמים .
וכיוון שאנחנו קרועים על הפיצריה הזו הצעתי להביא את הבנים לדגמן אהבה לפיצה
הם כמובן שמחו מאוד לבוא לזלול ולראות מה אמא שלהם עושה בעבודה .
מתמקמת בין משטחי העבודה מטפסת ומתקפלת כדי למצא זוית נכונה ,מנסה להבין איך המטבח הזה עובד ומה זה אומר להכין פיצה .
אני משוטטת בין המטבח לאזור המסעדה, בין פרודוקטים משובחים כמו שקי קמח איטלקי ועגבניות מתוקות , עוקבת אחרי ידיו הזריזות של גל שמצליח להכין הכל באותו זמן וזה מדהים אותי כמה הוא מהיר ,
עוקבת אחריה עד לתנור, וגם בתוכו היא מסקרנת אותי
גל מכין את הסט הוא מתפתה לזר של בזיליקום
חציל יוצא מהתנור אני לוקחת אותו לצילום ככה, כמו שהוא פצוע וקריספי
הגבינות יוצאות מהמקרר , מוצרלה פרמג'ן ורוקפור אמתיות של מחלבות בוטיק קטנות. ושל אחת מסחרית גדולה ."בוא נצלם עם הלוגו שיתנו לכם חסות " אני מציעה מיד .
מזמן לא ראיתי גבינה אמתית בפיצריה ...גושים ריחניים של רוקפור עושים לי חשק לשבור לי חתיכת ולאכול, את הפרמג'ן אנחנו תכף פוגשים על פיצת ארוגולה ופרמזן שאני מכרסמת תוך כדי צילום
באמצע הביס ליותם היה רעיון שיווקי :"בואו נזייף קרב על הסלייס האחרון "
הוא מציע לאחיו , זו סצינה מוכרת בביתנו תמיד את האחרון צריך לחצות לשניים או שלושה ( אם אמא גם רעבה)
יותם מחכה קצר רוח לקינוח הנפלא - טירמיסו . אני טועמת אותו ועוצמת עיניים ,והנה אני בניו יורק בבית הקפה האיטלקי שאליו היינו הולכים רק כדי לאכול טירמיסו.
באחריות : הטירמיסו הכי טעים בארץ נמצא בכרכור בפיצריה של גל . הוא מכין אותו בעצמו והוא באמת מוכשר .
"דה צ'ילד שולד סטופ איטינג היא וויל ת'רו אפ" חוששת קרן לבריאותו של הילד שחיסל בעצמו חצי מגש משפחתי ועוד אחד זוגי ועכשיו פיו מלא מסקרפונה מתוקה
"דה צ'ילד אנדרסטנד אינגליש " עונה לה אימו שיודעת שרגע לפני שהוא נחנק הוא יעצור.
ובנתיים במטבח נמשכת הפעילות גל מכין פסטה .
אפילו הכנת סלט עגבניות נראית כמו עיסוי
" תקפיץ לי בצק באויר "אני מבקשת ממנו , הוא לא רוצה, " אני לא עושה מה שאני לא יודע "
(כן בגלל זה אנחנו אוכלים רק את הפיצה שלכם מאז פתחתם..כי אתה יודע מה אתה עושה )
ולמרות שאני מעריכה מאוד את המקצוענות הלא מתפשרת אני משכנעת אותו להעיף בצק באויר..והוא כמובן מצליח
אפילו עם חיוך .
מפה לשם נהיה כבר מאוחר וצריך להביא את הקטנה מהגן,לא רוצה להפסיק לצלם .
קרן היא יפה בלונדינית ומתוקה ואני יודעת שתמר תאהב אותה, היא מתנדבת לצאת להביא אותה כדי שאוכל לצלם .בתוך דקות קצרות הן חוזרות מחוייכות :תמר זינקה אל זרועותיה של הזרה היפה בלי להסס..הבת של אמא שלה זאתי, מכורה ליופי.
יחפה ופרועה מטונפת מחול ובוץ היא מגיחה אלינו בשמחה גדולה "ככה היא חוזרת מהגן?!"הם שואלים בהפתעה , "כן " זה סימן שהיא ממש נהנתה " עונה האמא שאחר כך נלחמת בכתמי הבוץ, אבל מעריכה את העצמאות והכייף בגן .
הם אורזים לנו בנדיבות את המנות שלא נאכלו ורק דיגמנו ,
אני מסודרת עם ארוחת ערב וצהריים למחר.
נפרדים וחוזרים הביתה בשמחה .
בלילה אני רואה שבדף העיסקי של אוליו מככבת התמונה שיותם יזם.
ועם טקסט מבריק שמצחיק אותי מאוד .
התמונה הראשונה שפותחת את קמפיין האינטרנט שלהם היא תמונת הקרב על הפיצה .
ועל המקום מתחלפת תמונת הפייסבוק שלהם לקולאז' עליז מצילומי העסק
ורואים את זה , מרגישים את זה , טועמים את זה .
פיצה אוליו במרכז המסחרי החדש והשומם בכרכור .
אין לי סלוגן לסיכום חוץ מזה שהם משתמשים בו A GOOD PIZZA
הכנסו לעמוד צילום לעסקים -לפרטים ודוגמאות , זה במרחק אימייל אחד של החלטה.
לפרטים והזמנות 0522454032
ואם מתחשק לכם עכשיו לאכול פיצה הזמינו מהסניף הקרוב לביתכם( אבל לא רשתות גדולות מאמריקה ) תמכו בעשיה הלואקלית .
יגידו "כולה פיצה..."א ב ל...כשיש מרכיבים איכותיים כמו: מוצר מצוין ,צלמת מוכשרת שגם כותבת נהדר, דוגמנים משגעים ומוכשרים התוצאה פוסט ברמה של ספר טוב...
ReplyDeleteנהדר..! הכל.
ReplyDeleteוואוו...אותי שכנעתם...
ReplyDeleteיערית
מהביס הראשון התמכרתי...
ReplyDeleteהפיצה הכי טעימה בעולם!
ReplyDeleteנדיבות, זה מה שחשוב.
ReplyDeleteכשאתה מחייך, החיים מחייכים אליך בחזרה.
שיהיה להם בהצלחה. צילומים מקסימים!